© Smeele - by Ariver.Marketing

OVER SMEELE

Wij zijn SMEELE. Een bureau voor interieurontwerp in Rotterdam. Ons vaste team bestaat uit interieurontwerpers, projectmanagers en technisch tekenaars. Wij ontwerpen concepten en interieurs voor de horeca, werkomgevingen en woonhuizen.

Een goed ontwerp begint altijd met goed luisteren naar de opdrachtgever. Hier wordt de basis gelegd van onze visie op de ruimte, de identiteit, de gebruiker en de functie van de ruimte. Smeele | ruimte voor ontwerp hecht veel waarde aan het DNA van de gebruiker. Het gaat ons niet om het ego van de ontwerper, maar om de ruimte en de gebruikers ervan.

Ons bureau laat zich het beste omschrijven als ‘pragmatisch creatief’. We houden van de Rotterdamse mentaliteit met een subtiele laag creativiteit. Ons uitgangspunt is dat onze ontwerpen behalve mooi ook goed toepasbaar zijn.

SMEELE richt zich op conceptontwikkeling, interieurontwerp en de totale realisatie van interieurprojecten, voor met name top-restaurants. Daarnaast werken wij ook met veel plezier voor particuliere opdrachtgevers.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij werken onder andere voor: Restaurant Parkheuvel**, Restaurant Hotel en Spa SAVARINRestaurant Amarone*, Restaurant ChungRestaurant Fred**, 1618 Steaks & BurgersVista restaurant & foodbar, Restaurant & Oranjerie IDRW, Restaurant & hotel De Nederlanden*, Bistro Twee33, Bar & Kitchen Admiraliteit, Grand Cafe Willaerts, Restaurant & Wijnbar Pollevie.

Vista-Willemstad

“Na onze eerste gesprekken met Jeroen kwam naar voren dat we niet met iemand te maken hadden die zijn eigen zin wilde doordrijven. Dit gaf direct een goed gevoel en het volste vertrouwen dat SMEELE voor ons nieuwe restaurant een sterk concept zou ontwikkelen. De manier van werken kenmerkt zich door o.a. gedrevenheid: het beste op een locatie willen neerzetten met een duidelijke signatuur. Ook last-minute beslissingen worden soepel opgevangen. Wij zijn bijzonder tevreden met het uiteindelijke resultaat: een uniek restaurant op een unieke locatie!”
Henrie & Ingrid van der Heijden, Vista | restaurant & food bar, Willemstad

 

“De kracht van Jeroen is zijn ‘custom made-benadering’. Hij weet voor iedere opdrachtgever een unieke en exclusieve sfeer te creëren. Ook voor Parkheuvel zette hij een geheel eigen sfeer neer in de multifunctionele Salon. De eerste stap naar onze vernieuwde interieuruitstraling, we verheugen ons al op de volgende fase!”
Erik van Loo, chef-kok en eigenaar sterrenrestaurant Parkheuvel, Rotterdam

 

“SMEELE richt niet in, maar vertaalt je bedrijfsfilosofie naar een 3D concept. Nu voor de tweede keer naar volle tevredenheid ingezet.”
Axel Heilijgers, eigenaar LMP Communicatiestrategie & Creatie, Den Haag

 

“Jeroen is op-en-top vakman, met veel passie voor zijn vak. Hij voelde feilloos aan waarnaar we op zoek waren en kwam met unieke ideeën. Dankzij Jeroen en zijn team heeft Amarone nu de warme, comfortabele sfeer die bij ons restaurant past.”
Gert Blom, chef-kok en eigenaar sterrenrestaurant Amarone, Rotterdam

 

“Ik gaf met een gerust hart de restyling van ons restaurant uit handen aan Jeroen. Zijn rust en ervaring riepen direct vertrouwen op. Samen met zijn team verdiepte hij zich grondig in de situatie, dacht mee en hield scherp het overzicht. Een comfortabel gevoel tijdens de verbouwing.”
Marcel van Zomeren, chef-kok en eigenaar restaurant In Den Rustwat, Rotterdam

 

“Toen we een interieurarchitect zochten voor de restyling van ons restaurant werd Jeroen aanbevolen door collega-horecaondernemers. Zijn adviezen sloten direct aan bij onze wensen. Jeroen luistert goed naar zijn klanten en kan ideeën en dromen vertalen naar een tastbare omgeving. Het grootste compliment wat wij van onze gasten kregen is dat ons restaurant vernieuwend is zonder dat de sfeer van De Nederlanden verloren is gegaan.”
Caroline Berends, sterrenrestaurant De Nederlanden, Vreeland aan de Vecht

 

“Ik heb SMEELE ingeschakeld voor de inrichting van mijn kantoor. Door de (ruimtelijke) inzichten en creativiteit van Jeroen en zijn team werd mijn basisplan sterk verbeterd. Het resultaat is een bijzondere plek om te werken of gewoon te ‘zijn’.”
Bob Krijnen, Health Care Innovator, Blue Office Battery