© Smeele - by Ariver.Marketing

TEAM SMEELE

Jeroen Smeele

Ondernemer/interieurontwerper

Interieurontwerper, ideeënman en naamgever van Smeele | ruimte voor ontwerp. Houdt van expliciet design, is pragmatisch creatief en combineert het liefst mooi met functioneel. “Ik ontwerp zonder ego. Een project is wat mij betreft geslaagd als de opdrachtgever zichzelf herkent in zijn of haar nieuwe interieur.” Naast gepassioneerd interieurontwerper is Jeroen fervent wielrenner en liefhebber van slow food.

Mark Kunz

Interieurontwerper/projectmanager

Interieurontwerper, projectmanager en creatieve alleskunner. Heeft een scherpe ruimtelijke blik en een altijd aanwezige drang tot verbetering. “Mijn blik staat ingesteld op het zien van mogelijkheden. In mijn verbeelding pas ik indelingen aan, verbeter zichtlijnen en stuur de lichtinval. Ik hou ervan het uiterste uit een ruimte te halen.” Mark is naast dromer ook motorrijder en gitarist.

Sharon de Groot

Interieurontwerper/grafisch ontwerper

Combineert in beide functies feilloos haar liefde voor mooie interieurs en haar ervaring als art director. “Ik ben een onorthodoxe ‘alleseter’, het liefst doe ik van alles wat. Van conceptontwikkeling en branding tot en met corporate identity en interieurontwerp. Een onderscheidend totaalconcept, daar ga ik voor.” De reislustige Sharon is privé ook vaak bezig met styling en eet graag buiten de deur.

Lotte Eeman

Interieurontwerper en jong talent

Haalde in 2015 haar diploma interieurarchitectuur aan de Universiteit van Antwerpen. Inmiddels vertaalt ze de theorie moeiteloos naar de praktijk. “Voor mij staat de belevenis binnen een ontwerp altijd voorop. Als beginnend ontwerper is het razend interessant om betrokken te zijn bij de realisatie van complete interieurprojecten.” Yogaliefhebber Lotte haalt haar inspiratie uit kunst en reizen.